Gegwen iisiWeb ℅ Erkki O. Mäkelä
Puh. 045 1224044
<>
Gegwen iisiWeb Gegwen iisiWeb

Gegwen iisiWeb — WWW-sivujen julkaisuohjelmisto


Referenssejä


Tuulentytöt Expedition 2017

Kennel Lapinvuokon

Haapasaaren lomakylä

Metsänpeitto

Jyrkkäkoski Camping

Taksi ja tilausliikenne A. Arvela

Ultima Thule 2010

Kivikauppa Qii

Elämän Kipinä


Peruspaketti


Esimerkkinä iisiWeb peruspaketista toimii esim. oman yritykseni www-sivut.

www.gegwen.com Peruspaketissa voidaan ottaa käyttöön myös tapahtuma­kalenteri ja blogi. Tarpeen vaatiessa on mahdollista tehdä sivustokohtaisia laajennuksia, kuten esimerkiksi RSS-syötteet.

Gegwen iisiWeb peruspaketin hinta on 620€ (sis. ALV 24%). Hinta ei sisällä domain-rekisteröinti tai web-hotelli maksuja.

Osamaksusopimus mahdollinen.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Gegwen iisiWeb on www-sivujen julkaisuohjelmisto, joka sopii pienten ja keskisuurten sivustojen julkaisualustaksi. Peruspaketissa on työkalut valokuvagallerioiden, tapahtuma­kalenterin ja blogin luomista varten. Peruspakettia voidaan sivustokohtaisesti täydentää lisäosilla.

Gegwen iisiWeb ei sido mihinkään perusformaattiin, vaan sivuston layout ja värimaailma suunnitellaan aina yksilöllisesti. On mahdollista suunnitella erityyppisiä sivuja erityyppistä informaatiota varten. iisiWeb sisältää suomenkieliset työkalut, joiden avulla voit itse helposti ylläpitää sivustoasi.

Toimiakseen Gegwen iisiWeb vaatii PHP:n ja MySQL-tietokannan. Ne kuuluvat kaikkien web-hotellien peruspalveluihin.

Muutama hyvä syy valita www-sivustosi koneeksi Gegwen iisiWeb

 1. Gegwen iisiWeb ei sido mihinkään tiettyyn formaattiin vaan sivuston layout, ilme ja värimaailma rakennetaan aina yksilöllisesti asiakkaan toiveiden mukaisesti. Sivustosi vanha ilme pystytään säilyttämämään ainakin osoittain, jos niin haluat.
 2. Gegwen iisiWeb tarjoaa suomenkielisen työkalun ylläpitoon ja uusien sivujen luomiseksi. Voit luoda ja päivittää erityyppisiä sivuja: perussivuja, ajankohtaisia uutisia, kuvagallerioita, tapahtuma­kalenteria... Uusimmassa versiossa voit myös ylläpitää blogia.
 3. Sivuston luontivaiheessa avustamme tekstien oikoluvussa (suomi ja englanti) sekä kuvankäsittelyssä. Tarpeen vaatiessa avustamme myös valokuvauksessa pienestä lisäkorvauksesta.
 4. Gegwen iisiWeb tukee sivuston monikielisyyttä. Voit tarpeen mukaan itse ottaa käyttöön uusia kieliversioita.
 5. Hakukoneoptimointi kuuluu hintaan ja Gegwen iisiWeb sisältää työkalut sivustosi näkyvyyden edelleen parantamiseksi.
 6. Luovuuttasi ei rajoiteta! Gegwen iisiWebiin voidaan räätälöidä peruspaketin päälle sivustokohtaisia laajennuksia ja voit myös itse liittää sivuille omaa HTML-koodia.
 7. Hinta koostuu yhdestä kertaluontoisesta maksusta. Silti voit olla itse mukana kehittämässä iisiWebbiä paremmaksi työkaluksi. Vastaanotamme ehdotuksia ohjelmiston kehittämiseksi ja implementoimme toteuttamiskelpoiset. Olet oikeutettu ohjelmisto­päivityksiin ja niiden mukana tuleviin uusiin ominaisuuksiin.
 8. Palvelu ei pääty laskun maksamiseen ja voit milloin tahansa pyytää neuvoja tai apua.

Minkä takia ei kannata valita Gegwen iisiWeb:iä

 1. Tarvitsetko pelkästään nettikaupan? Valitse silloin jokin muu ohjelmisto tai palvelu, sillä Gegwen iisiWebin avulla ei voi netti­kauppaa luoda ainakaan toistaiseksi. Jonkun muun palveluntarjoajan nettikauppapalvelut voidaan toki integroida osaksi sivustoasi.

Kuinka www-sivuprojekti etenee?

 1. Kerro toiveesi (rakenne, sisältö, kuvat ja värimaailma). Toiveittesi pohjalta rakennamme sivuston demo-version. Parhaat ideat syntyvät yleensä yhteistyössä ja tarvitaan useampia kehityskierroksia.
 2. Kun demo on valmis, tarvitsemme kaiken sivustolla julkaistavan kuvamateriaalin ja tekstit. Tämän jälkeen otamme vastuullemme sivuston viimeistelyn: tekninen toteutus, ulkoasu, tarvittaessa tekstien oikoluku, kuvankäsittely, hakukone­optimointi ja testaus.
 3. Nyt sivustosi on valmis ja julkaisemme sen. Samalla saat käyttöösi suomenkielisen työkalun sivustosi ylläpitoa ja uudistamista varten.